Palveluksenne

Artikkeleista kokonaisiin julkaisuihin. Timoteksti Oy:n palvelut ulottuvat yksittäisistä lehtijutuista suurempiin viestintäprojekteihin. Laajaan verkostoon kuuluu toimittajia, valokuvaajia ja graafisia suunnittelijoita. Heidän avullaan yritys pystyy tuottamaan kokonaisia lehtiä ’’avaimet käteen’’ –periaatteella. Timo Kiiskillä on vankka kokemus myös kokonaan uusien lehtikonseptien luomisesta.

Valokuvauspalvelut. Timo Kiiskiltä saat tarvittaessa myös valokuvauspalvelut. Henkilökuvaukset hän hoitaa laadukkaasti itse, vaativammissa projekteissa hän käyttää huippuluokan ammattivalokuvaajia.

Advertoriaalit. Timotekstiltä voit tilata myös yrityksellesi advertoriaalin, lehtijutun tapaan toteutetun mainoksen. Advertoriaalissa voit kertoa yrityksestäsi juuri siten, kuin itse haluat. Me voimme auttaa sinua myös silloin, kun haluat löytää advertoriaalillesi oikean median: Paula Kaijannolla on taustallaan vankka mediatoimistokokemus.

Lehdistötiedotteet ja esitteet. Timoteksti Oy:llä voit teettää myös yrityksesi tai yhdistyksesi lehdistötiedotteet tai esitteet. Timo Kiiski tietää 25 vuoden kokemuksella, minkälaiset lehdistötiedotteet läpäisevät eri lehtien julkaisukynnyksen.

Sisältöasioissa sinua auttaa Timo Kiiski, tel.+358 400 503402, e-mail: timo.kiiski@timoteksti.fi

 

Jos haluat konsultointia mediavalinnoissa, käänny Paula Kaijannon puoleen, +358 40 734 3256, e-mail: paula.kaijanto@suomi24.fi