Mediaosaamista jo vuodesta 1983!

Timoteksti Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, sisältöä painettuihin julkaisuihin ja sähköisiin viestimiin tuottava yritys. Yritys tarjoaa palveluja yksittäisistä artikkeleista, lehdistötiedotteista ja esitteistä aina kokonaisten lehtien ja suurempien viestintäprojektien tuottamiseen asti.

Timo Kiiski taas on median raudanluja ammattilainen.  Osaamista eri lehtitoimituksissa ja eri vakansseilla on kertynyt vuodesta 1983 lähtien. Päätoimittajana hän on ollut kaupunkilehti Iltalohjassa, nuorisolehti Mixissä, viikkolehti OHOssa ja PK taloudessa.

Uusia lehtikonsepteja Timo Kiiski on kehittänyt muun muassa toimiessaan Aller Julkaisut Oy:n erikoislehtien kehityspäällikkönä. Yrittäjäksi hän ryhtyi vuonna 2004.

Mikään aihealue ei ole Timo Kiiskille vieras: juttujen aiheet ulottuvat ihmissuhteista autoihin, taloudesta rakentamiseen.

Timo Kiiski on julkaissut myös 6 kirjaa, 4 romaania ja 2 tietokirjaa. Suomen kirjailijaliiton jäseneksi hänet hyväksyttiin vuonna 2002. Paljon myönteistä julkisuutta saavuttaneet tietokirjat ovat käsitelleet hänelle myös lehtityössä tutuiksi tulleita aiheita: autoja ja omakotirakentamista.

Kannattaa katsoa tarkemmin!